10pix

Leven is meervoud
van lef.

  Wie is je coach?    
 

Mijn naam is Mieke Hubers (1970) en ik ben gediplomeerd coach/counsellor.
Na jaren van zoeken waar mijn passie ligt op werkgebied (school voor toerisme, administratief werk, kinderopvang en laatste jaren als leerkracht in groepen
1/2, 3 en 5) heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden van mensen in hun ontwikkelingsproces. Iets wat ik eigenlijk altijd al van nature deed bij volwassenen/kinderen in mijn omgeving/werk maar waar ik nu de theoretische en praktische kennis voor heb opgedaan bij de Academie voor Coaching en Counselling onder de bezielende leiding van Els Pet, praktijktrainer van Commcoach.

Ik vind het ontzettend inspirerend om te zien hoe mensen weer in beweging komen door een aantal gesprekken waarin ze terug gaan naar wie ze in essentie zijn en belemmerende overtuigingen en gedragingen gaan loslaten. Omdat ik die weg door ervaring ken begrijp ik wat je meemaakt tijdens dit proces en weet ik ook dat het die weg waard is.

Daarbij zal ik je met begrip, humor, inspiratie, analytisch- en inlevingsvermogen en op zijn tijd wat speelsheid begeleiden in het zoeken naar wat bij jou past. Zodat je uiteindelijk je eigen coach wordt en je steeds beter in staat zult zijn om jezelf te sturen/helpen. Dan komt er ruimte om meer te genieten van je leven, geliefden en jezelf!

 

 

Mieke

 
 

 

   
  © U!T, 2008